Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevaçalışmainiz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Ancak yeniden bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda hasetn her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Ahali inşaatı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini kontrol etmek gerekir. Bu Toscanello muhtevain muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı rutubet oranlarında muhtevameyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim yaşamsal bir nizam var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz öfkele yakılır! Puro her bugün ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalım puroya direk bağlantı etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş on ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı kırmızıya döndüğünde kızartma çalışmalemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 kadar eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu çalışmalemi yaparken bütün ayak tabanığın yeksan yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara bakılırsa beş on elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu suret çakmaklar çok iktidarlıdür ve fazla doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma çalışmalemi doğal alevli çakmaklarla, beş on bugün alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kadar çekmeceükebilir lakin puro dayanç ve iş lüzum. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma çalışmaleminden sonrasında elverişsiz çevirip yüzeyünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün basamak kıpkırmızı ise yakma çalışmalemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cenahı tam yanmamışsa, yani bütün basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz nefes elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz muhtevaime müheyya. Evet ya siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara muhtevailmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye ummak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar muhtevameye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o kadar kırıcılaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Yaman ferahçe ağıza doldurulur ve kâm müşteriların dumanla uyarılmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca bağ gösterdiğinizin bir çalışmaaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain yeni baştan yakma iş oluşum etmez. Ancak yönetim inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda acılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve banko şarka olan 2 nizamı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın sıcaklık ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 kadar ortada olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Aile ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Ancak elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız dünyaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile muhaliflaşmazsınız. Saklama dünyaı sıcaklığında temel iş dünyaın soğuk bileğil fazla har olmasıdır. Çünkü hıfız dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet rutubet hıfız dünyaı sıcaklığına bakılırsa değişme gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız dünyaının cazibe geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu muhtevaindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak banko cazibe geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En kazançlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları banko cazibe geçirmedikleri muhtevain öteki rakiplerine kocaman başkalık atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.